Zawody w piłkę nożną P.K.S.-Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem w Gdańsku Wrzeszczu 13.07.1947 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne