Klavierabend Siegfried Schultze / Kulturamt der Hansestadt Danzig. ([wydawca nieznany], 1942)
Ulotka z programem wieczoru muzycznego 04.02.1942 r., który miał miejsce w Ratuszu Starego Miasta (Alstädt Rathaus).