Klavierabend Siegfried Schultze - Gdańsk (Niemcy). Kulturamt (Danzig : [wydawca nieznany], 1942)
Ulotka z programem wieczoru muzycznego 04.02.1942 r., który miał miejsce w Ratuszu Starego Miasta (Alstädt Rathaus).
Keywords: Ratusz Staromiejski (Gdańsk).; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne