Makieta "Daru Młodzieży" - statku który zostanie zbudowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina z funduszy młodzieży / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia makietę żaglowca "Dar Młodzieży", 1978 rok.