Makieta "Daru Młodzieży" - statku który zostanie zbudowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina z funduszy młodzieży - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia makietę żaglowca "Dar Młodzieży", 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografia prasowa