[Zaproszenie. Incipit] Miejski Komietet Frontu Jedności Narodu Urząd Miejski w Wejherowie zaprasza Towarzysza na uroczystą Akademię Miejską z okazji 33 rocznicy wyzwolenia Wejherowa ... ([wydawca nieznany], 1978)
Zaproszenie z programem uroczystości 10.03.1978 r.