[Zaproszenie. Incipit] Miejski Komietet Frontu Jedności Narodu Urząd Miejski w Wejherowie zaprasza Towarzysza na uroczystą Akademię Miejską z okazji 33 rocznicy wyzwolenia Wejherowa ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1978)
Zaproszenie z programem uroczystości 10.03.1978 r.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Zaproszenia -- 1970-2000.; Zaproszenie