Ex Libris Familiae Ter Hennepe W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Przedstawia gałązkę kwitnącej magnolii. U dołu napis: Ex Libris Familiae Ter Hennepe. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.