Ex Libris Familiae Ter Hennepe - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdynia, 1983)
Przedstawia gałązkę kwitnącej magnolii. U dołu napis: Ex Libris Familiae Ter Hennepe. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999