[Afisz. Incipit] Ogłoszenie o zapisach do Publicznej Średniej Szkoły Zawodowej w Sopocie na rok szkolny 1948/49 / Adam Bogorya-Zakrzewski. - Bogoria-Zakrzewski, Adam Kazimierz (1892-1958) (Zarząd Miejski m. Sopotu, 1948)
Afisz informujący o zapisach.