Arek Brykalski - Garbaty anioł porno / projekt graficzny Remus & Duda, fotografia Agnieszka Jatkowska ; Teatr Wybrzeże. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 20.07.2002 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Nazwisko autorów plakatu w lewym górnym rogu.