Arek Brykalski - Garbaty anioł porno - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Jatkowska, Ag.; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 20.07.2002 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Nazwisko autorów plakatu w lewym górnym rogu.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.