Moje pożegnanie z Janem Pawłem II : badania empiryczne studentów Instytutu Nauk o Rodzinie i Instytutu Psychologii Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II - Stepulak, Marian Z. (1957- ) (2006)
1. Śmierć, umieranie i żałoba po Janie Pawle II. 2. Strategia badań własnych. 3. Prezentacja i analiza wyników badań. 4. Podsumowanie i wnioski.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: My farewell to John Paul II : the empirical study conducted at the Institute of Family Studies and the Institute of Psychology by students of John Paul II Catholic University of Lublin.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); 2001-; Pogrzeb; Śmierć; Żałoba; Studentki i studenci; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Raport z badań