Ex Libris Alfred Schoeller P. H. - Huldschinsky, Paul Oscar (1889-1947) (1920)
W prostokątnym perełkowym obramowaniu postać kobiety z profilu, na jej sukni napis: Ex Libris Alfred Schoeller. Pod obramowaniem w owalu ryta. sygn. aut.