Henry'ego Kissingera rozważania o porządku światowym - Kuźniar, Roman (1953- ).; Kissinger, Henry (1923-2023). (2016)
Recenzja: Porządek światowy / Henry Kissinger. - Wołowiec, 2016.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.; Bezpieczeństwo międzynarodowe; Geopolityka; Stosunki międzynarodowe