Polskie wybrzeże morskie. - Polskie Towarzystwo Księgarni Kolejowych "Ruch". (Warszawa : Polskie Towarzystwo Księgarni Kolejowych "Ruch" S.A., 1920)
Album.
Opis wg okł.
Keywords: Bałtyku, Wybrzeże (Polska) -- wydawnictwa ilustrowane