Żuraw - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia Żuraw w Gdańsku, widok z ulicy Szerokiej.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- fotografie; Ulica Szeroka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk