Jacht wykonany w Stoczni im. J. Conrada w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia jacht wykonany w Stoczni J. Conrada stojący w Operze Leśnej jako nagroda dla najlepszego wykonawcy Festiwalu w Sopocie, 1979 r.