[Kriegsschule an d[er] Promenade um 1900] ([S. l. : s. n., 1900)
Przedstawia widok od południowego wschodu na dzisiejszą ul. 3 Maja (Promenade) i Gmach dawnej Szkoły Wojennej. Na pierwszym planie tory kolejowe, ok. 1900 r.
Tyt. i data wg. podpisu pod fotografią ręką nieznanej osoby.
Fot. Gd.