Ex Libris J. Broszowej - Brosz, Antoni (1910-1978).; Petecka-Brosz, Jadwiga (1904-1994). (1971)
Figurka hinduskiej bogini szczęścia Lakszmi, napis: Ex Libris J. Broszowej.
Na odwrocie ołówkiem napis: projekt Antoni Brosz.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w