Strzeż sie tyfusu plamistego unikaj żydów. ([S.l. : s.n., 1935)
Antysemicki druk z lat 30. XX w.
Nieczytelne nazwisko autora - Sowiński (?).
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne