[Afisz. Incipit] Klub Artystów Wybrzeża sobota, 20-go ... "Kukułka" w "Bungalow". (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach w sopockim klubie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.