Proklamation : Der Briefverkehr mit nicht in [...] / Kolewe. - Kolewe, Richard ([s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 02.10.1914 dot. zakazu przesyłania poczty wojskowym.