Świętość w pasterskim nauczaniu kardynała Józefa Glempa, Prymasa Polski / Gabriel Jan Bartoszewski OFMCap. - Bartoszewski, Gabriel (1933- ).
1. Świętość ontyczna i moralna. 2. Święci zakorzenieni w Chrystusie. 3. Święci idą do Chrystusa przez Maryję. 4. Drogi do świętości. 5. Święci są znakiem na nasze czasy. 6. Promotor procesów beatyfikacyjnych i kanonizacyjnych.