Wielki wieczór ogni sztucznych symfonia ognia i światła : na końcu promenady Skweru Kościuszki. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Druk inf. o pokazie, który miał miejsce w Gdyni 3.08.1947 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła