Gdynia - Chylonia Ulica Lubawska / J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia bloki mieszkalne w Gdyni Chyloni przy ul. Lubawskiej, widok od strony ul. Morskiej (dawniej Czerwonych Kosynierów), ok. 1980 r.