Festordnung zum 20. Stiftungsfest der Kamerdschaft der Breifmarkenfreunde E.V. Danzig. ([wydawca nieznany], 1940)
Druk informujący o imprezie 4.05.1940 r. w Domu Rzemiosła (Hause des Handwerks) na ulicy Św. Ducha 82 (Heilige Geist Gasse).