Zachowania nauczyciela przyjazne neuronom uczniów / Wiesław Sikorski. - Sikorski, Wiesław
Zakres i treść: neurony w klasie szkolnej, autentyczność nauczyciela, bezwarunkowa akceptacja uczniów, empatyczne zrozumienie.