Zachowania nauczyciela przyjazne neuronom uczniów - Sikorski, Wiesław (2015)
Zakres i treść: neurony w klasie szkolnej, autentyczność nauczyciela, bezwarunkowa akceptacja uczniów, empatyczne zrozumienie.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 363-365.