Ex Libris Constant Frederik Ottevanger : Medicus Curat Natura Sanat / R. - Rueter, Pam Georg (1906-1998) ([wydawca nieznany], 1967)
W okręgu z ozdobnym obramowaniem, pośrodku na tle promieni wąż Eskulapa, wokoło sentencja: Medicus Curat Natura Sanat, wokoło napis: Ex Libris Constant Frederik Ottevanger. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.