[Ulotka. Incipit] Jerzy Garda daje na Wybrzeżu swój koncert pożegnalny. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o koncercie w Operze Leśnej 3.09.1947 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.