Ex Libris Margareta u. Ernst Zander [Th. Schulze-Jasmer]. - Schulze-Jasmer, Theodor (1888-1975) (1920)
Przedstawia wazon z bukietem róż pomiędzy napisem: Ex Libris, obok leżą książki, w tle wieże kościołów, u dołu napis: Margareta u. Ernst Zander.