Konzert : am Sonntag, den 4. Juni abends 8 Uhr / Väterl. Frauen-Verein Dirschau. (s.n., 1917)
Program wieczory artystycznego wraz z pieśniami, który miał miejsce w Tczewie w auli miejskiego gimnazjum 4 czerwca ok. 1917 r.