[Ulotka. Incipit] Amtl. Notierungen der Getreidepreise am 1. November 23. in Berlin ... ([wydawca nieznany], 1923)
Ulotka z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu zachęcająca do głosowania na Deutschnationale Partei. Na ulotce m.in. porównanie cen zboża w Berlinie i w Gdańsku.