[Ulotka. Incipit] Amtl. Notierungen der Getreidepreise am 1. November 23. in Berlin ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1923)
Ulotka z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu zachęcająca do głosowania na Deutschnationale Partei. Na ulotce m.in. porównanie cen zboża w Berlinie i w Gdańsku.
Keywords: Deutschnationale Volkspartei -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne