[Afisz. Incipit] Komunikat Narodowego Banku Polskiego o wymianie pieniędzy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zasadach wymiany waluty, 1950 rok.
Keywords: Waluta -- polityka publiczna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.