[Afisz teatralny. Incipit:] Wieczór Poetycki Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... / Miejski Teatr "Wybrzeże" w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu 4.10.1947 r. Część recytacyjna w wykonaniu Zespołu Teatru "Wybrzeże, część muzyczna na organach: Henryk Spychała, opracowanie sceniczne: Halina Gallowa.