Walka o pokój - Polski Komitet Obrońców Pokoju. Wojewódzki Komitet (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o odczycie 10.05.1950 r. w sali Teatru Wybrzeże; wygłosił Tadeusz Ćwik.
Keywords: Polski Komitet Obrońców Pokoju. -- Wojewódzki Komitet (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne