[Zaproszenie. Incipit] Miejski Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku zaprasza ... na antywojenną manifestację młodzieży ... ([wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie na manifestację pod budynek Poczty 04.09.1967 r.