Michalina Duda, Monika Münnich, Adam Zdunek (red.) "Stanowienie i stosowanie prawa podatkowego w Polsce : rozstrzygniecia w prawie podatkowym" / [Karol Dąbrowski]. - Dąbrowski, Karol (prawo)
Rec.: Stanowienie i stosowanie prawa podatkowego w Polsce : rozstrzygniecia w prawie podatkowym / Michalina Duda, Monika Münnich, Adam Zdunek (red.). - Lublin, 2014.