[Ulotka. Incipit] Dom Leczniczo-Wypoczynkowy "Gedania" ... z dniem 1 lutego 1947 r. uruchomił pralnię mechaniczną. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o otwarciu pralni Oliwa-Jelitkowo.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Jelitkowo (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.