[Wnętrze bożnicy] - Nowakowska-Acedańska, Irena (1906-1983). ([Lwów], 1930)
Przedstawia wnętrze bożnicy ze sklepieniem i ostrołukowymi oknami.
U dołu pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.