Gdańsk : św. Katarzyny carillon - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1989)
Przedstawia carillon w kościele świętej Katarzyny w Gdańsku, 1989 rok.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie. Tytuł i data ręką autora na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Carillon -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie