[Afisz. Incipit:] Sekcja Kulturalno-Oświatowa przy G.K.P.P.S. w Gdańsku zaprasza na zabawę taneczną. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 5.10.1946 r. w "Barze pod Grunwaldem" na gdańskich Siedlcach.