[Afisz. Incipit:] Towarzystwo Teatru i Muzyki Ludowej w Bytowie odegra ... komedię A. Fredry 4 aktach p.t. Pan Jowialski ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Zespoły teatralne; Kościerzyna (woj. pomorskie); Afisz