Zapisy na I. i II. rok studiów na Uniwersytet Powszechny TUR. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inform. o zapisach 3-14.09.1946 r.
Keywords: Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne