Exlibris Donald Tusk / Emre Sengün. - Sengün, Emre (1985- ). (2010)
Twarz mężczyzny, drogowskaz z napisem: 30th 1980, wzdłuż prawej krawędzi napis: exlibris Donald Tusk, pod wyobrażeniem pieczątka z inicjałem artysty, ołówkiem autograf autora i data.