Hofjuweliere Danzig Hauszeitschrift nr. 13 - Moritz Stumpf & Sohn. ([Danzig : s.n., 1930)
Druk reklamujący produkty (biżuterię) gdańskiej, przedwojennej firmy Moritz Stumpf & Sohn.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Biżuteria -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.