W Hołdzie Ks. Jerzemu Popiełuszce + 1984 / Janusz Halicki. - Halicki, Janusz (1932-2010) (1984)
Uskrzydlona ręka, nad nią karta z krzyżem, niżej płomyki. U dołu napis: W Hołdzie Ks. Jerzemu Popiełuszce + 1984. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko artysty, symbole techniki graficznej i data.