[Afisz teatralny] Christopher Hampton - Niebezpieczne związki : wg powieści Choderlos de Laclos / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz informujący o premierze na Dużej Scenie Teatru Wybrzeże 18.11.2000 r. Reżyseria i scenografia: Waldemar Zawodziński.